Skydda iPhone från skador – tips

En ny iPhone är knappast en billig investering, tvärtom är det ett dyrt utlägg, men de flesta behöver trots allt en telefon. Därför bör du vara extra noga med att hantera den på rätt sätt. Går telefonen sönder får du räkna med stora utgifter.

Här kommer de bästa tipsen på hur du skyddar din nya iPhone. Håll skador och repor borta med rätt knep!

Dyra mobiltelefoner

Idag kostar en ny iPhone, till exempel iPhone 14 Pro Max, tusentals kronor. Faktum är att priset stigit för varje ny modell Apple lanserat och nu handlar det om en prislapp över 10 000 kronor.

Det stående tipset är att välja ett bra mobilskal för att skydda telefonen från stötar, fall eller andra skador. Som du kan se här

https://www.phonelife.se/mobilskydd/apple/iphone-14-pro-max/iphone-14-pro-max-skal finns det idag ett stort utbud av skal till iPhone som hjälper till att skydda din smartphone.

“Tillgången till en smart mobiltelefon fortsätter öka”, enligt statistik som går att finna på Internetstiftelsens hemsida.

Den växande mobilmarknaden bidrar till en ökad efterfrågan på mobilskal, vilket ger dig ett större utbud. Det finns dessutom andra nödvändiga skydd till dig som har en dyr iPhone som ägodel. Du kan exempelvis behöva ett virusskydd för att garantera innehållets säkerhet. Därutöver bör du alltid uppdatera programvaran för att skydda telefonen. Olika externa virushot kan lättare komma åt din mobil om du inte har den senaste versionen installerad.

Check-lista

Det finns några stående tips att utgå från när du står med en helt ny iPhone i handen. Detaljer som gör skillnad från dag ett.

• Robust mobilskal direkt vid inköp
• Pålitliga applikationer
• Regelbunden rensning av innehåll
Ett mobilskal är helt klart det mest nödvändiga du bör införskaffa. Sedan handlar det om ett förnuftigt användande av applikationer och program i mobilen.