Säkerhet och koordination på event

Det stora event som sker i Stockholm varje december är inget annat än Nobelfesten. Här är säkerhetstänket välutvecklat och koordinationen med digitala hjälpmedel enorm.

När det gäller stora konferenser eller event med kända personer krävs det en hel del säkerhetstänk men även en stor dos koordination och rätt teknik. Med tekniska lösningar blir både överblicken enklare och du kan se i realtid när personerna anländer till eventet. Via Meetit kan du smidigt sköta event och reception digitalt.

Ett stort event i Stockholm – Nobelfesten

Nyligen skedde Nobelfesten, 2018 års upplaga, i Blå Hallen i Stockholm. Många välkända ansikten, en hel del okända samt massvis av personal bakom allt kunde skönjas. Där kan man snacka om att det krävdes enormt med koordination och framförallt digitala hjälpmedel och säkerhetstänk. Över 1000 personer åt middag i Stadshuset, och mer än 40 kockar hade varit med och lagat maten.

Starka kulörer och generösa siluetter dominerade på Nobelfesten 2018. Rött och rosa, siden och spets och återvunnen design stod i fokus för mångas val av klänning – Göteborgs-Posten

Ett tema verkar ha varit återvunnet, som även sammanfaller med Årets julklapp. Det är en stor miljömedvetenhet och en ännu större klimatoro som rör sig i samhället just nu. I en artikel i Dagens Nyheter går det att läsa om hur Alice Bah Kuhnke bar en klänning som var gjort av gamla plagg, ihopsydda sidenskjortor.

Säkerheten kring eventet var enormt och i Expressen går det att läsa om hur det bara natten innan skedde en vandalisering vid Stadshuset och hur en person faktiskt greps vid platsen. Mer om säkerheten kring hela banketten och den efterföljande festen går det att se i en video här.