Håll din smartphone sprickfri

Dagens mobiltelefoner är avancerade och används till mycket i vardagen. De är samtidigt dyra och det kostar att laga dem om de går sönder. Mobilskal och tillbehör är en billig investering för att hålla din smarta telefon sprickfri.

I dagens digitala samhälle används mobiltelefoner till de mesta i vardagen. Digitaliseringen har stor effekt på vårt individuella beteende samt samhället i övrigt. Telefonerna kallas nu “smarta telefoner” och används till det mesta oavsett om det gäller bankäranden, shopping eller mejlande. För att klara av alla dessa uppgifter har telefonerna utvecklats till avancerade och dyra apparater. Skärmarna på de smarta telefonerna har blivit allt större vilket också gör dem mer ömtåliga. Apple och Samsung är två av de största mobiltillverkarna. Nedan kan du läsa mer om nyheter från dem samt tips på hur du på bästa sätt kan skydda din smarta telefon från sprickor, repor och smuts.

Mobilskal och Tillbehör

Skyddande tillbehör till mobilen, som exempelvis mobilskal, är ett bra och billigt sätt att skydda telefonen. Dessa skydd är en förhållandevis billig investering eftersom en krossad skärm och repor på mobilen oftast är dyra att reparera. För att skydda din mobil från repor, smuts och krosskador bör du skaffa följande:

  • Mobilskal
  • Mobilfodral
  • Skärmskydd

Ett mobilskal är både snyggt och smart. Skalet skyddar framförallt hörnen på mobilen som kan vara särskilt ömtåliga. Krosskador är oftast mycket dyra att reparera och ibland går det inte ens att reparera dem. Ett skal kan dessutom ge extra skydd mot exempelvis smuts och värme. Förutom de skyddande effekterna som ett mobilskal ger, finns det även estetiska anledningar till att ha ett skal till telefonen. Ett mobilskal ger dig möjlighet att göra din mobil mer personlig. Du kan välja bland flera olika material och färger för att hitta det som passar dig, din stil och din livsstil bäst. Kanske vill du ha flera olika skal så att du kan variera telefonens utseende för olika tillfällen? Välj mellan allt från praktiska och diskreta skal till trendiga skal i härliga mönster och färger. Det finns ett mobilskal för alla smaker. Förutom mobilskal är det även bra att ha ett mobilfodral som ger ytterligare skydd. Ett skärmskydd är också bra för att undvika krosskador och repor på den ömtåliga skärmen.

Nyheter från Apple och Samsung

Apple är en av de främsta mobiltillverkarna och de lanserar nya smarta telefoner på löpande band. Deras senaste nyheter är iPhone Xs och iPhone Xr som båda erbjuder innovativa funktioner. iPhone Xr har den längsta batteritiden någonsin på en iPhone medan iPhone Xs erbjuder den största skärmen någonsin. iPhone Xs har en skärm i super retina och återger färgerna på ett unikt sätt. Dessutom finns den i två storlekar. Denna mobil har marknadsfört som en av de smartaste telefonerna någonsin. Förutom den stora skärmen erbjuds även ett kraftfullt chip och en fantastiskt bra kamera.

Den sydkoreanska mobiltillverkaren Samsung innehar störst marknadsandel när det gäller sålda smartphones. Samsungs telefoner är mycket populära tack vare deras innovativa skärmar och snygga design. Senaste tillskottet är deras Galaxy S10e som utmärkt sig med en riktigt bra skärm och selfiekamera.

Dessa avancerade telefoner kostar en hel del vilket gör det extra viktigt att skydda dem med mobilskal och andra skyddande tillbehör.