Skydda din mobil på bästa sätt

Varför bör du ta hand om din mobil? Anledningen är väldigt simpel. Det är nämligen det bästa och enklaste sättet att spara pengar. Eftersom din mobil dagligen utsätts för påfrestningar och lätt kan skadas, är det viktigt att du skyddar den och förlänger dess livslängd.

Hos Techhuset kan du köpa det du behöver för just din mobil. Med hjälp av rätt skydd blir din mobil tålig mot alltifrån stötar till väta. Anpassa gärna skyddet efter din unika stil för att komplettera din personliga look.

Spara pengar, återvinn och återanvänd

Det är nog ingen som har missat att det är “slit och släng” som gäller just nu. Dock är det många som inte uppskattar ett samhälle som bygger på konsumtion och där kvantitet går före kvalitet. För att spara på naturen och din ekonomi, kan du ta vara på det du redan äger samt återvinna och återanvända i så stor utsträckning som möjligt. Att vårda och ta hand om din mobil är ett bra sätt att göra en god insats både för miljön och din plånbok eftersom elektronik är dyrt och sliter på naturen.

Det är främst litiumbatterier som är en av de största bovarna när det kommer till miljö- och klimatpåverkan och att minska antalet batterier som skapas blir en vinst för alla. Det är något som vissa företag tagit fasta på och de räknar med tillväxt:

Vi räknar med en fortsatt stark tillväxt i Sverige”, säger en marknadschef på just den här typen av företag som återvinner telefoner till DI, angående det ökade intresset att återanvända mobiltelefoner i Sverige.